Így tévéznek a kutyák és a macskák

0 Nézettség
0%

Mindenki az emberek tévénézési szokásaival van elfoglalva, de mi a helyzet a kutyákéval és a macskákéval?  Ebből a hiánypótló, mindazonáltal poénos videóból megtudhatod, hogy miképp néznek a kutyusok és a cirmosok televíziót.

A válogatásban rengeteg mókás jelenetet láthatunk, amely vélhetően minden állatbarátnak mosolyt csal az arcára. A háziállatok hihetetlenül viccesen reagálnak az általuk észlelt audiovizuális élményekre.

A közel tizennégy perces alkotás első jeleneteiben vélhetően négy Trumpista ebet láthatunk, akik az elnök parancsára – üljenek le! -, egyből helyet is foglalnak.

A második felvonásban egy az izgalomtól kikerekedett szemű macskát pillanthatunk meg, aki valószínűleg valami izgalmas thrillert néz. A cirmos félszegen kukucskál ki az ágy mögül, aztán egyszer csak meggondolja magát és akcióba lendül.

Ezenfelül láthatunk egy animációs filmre ugráló blökit, valamint egy cicát amely a rajzfilmben szereplő madárkákat próbálja levadászni.

Az összeállításban szerepel egy kutyás családi filmet néző mopszli is. A film természetesen happy enddel végződik, melyet a kis mopsz pár vakkantással és Chuck Norrist megszégyenítő körbepörgéssel konstatál.

A videónak köszönhetően azt is megtudhatjuk, hogy bizonyos kutyák azokat a romantikus meséket kedvelik, amikből elsajátíthatják a spagettievés fortélyait is. Ők minden bizonnyal  a kellemest a hasznossal elvét vallják.

Az imént felsoroltakon kívül láthatunk egy együtt érzően vonyító németjuhászt, valamint egy oroszlánokról szóló dokumentumfilmet néző ciculit is.

Ezt az vicces állatos videót végignézve rájöhetünk, hogy akárcsak az emberek a cicák és a kutyák is ízlése is merőben eltérő a tévésorozatok és a filmek terén.

Valamelyik házi kedvenc a félelmetes és izgalmas thrillereket kedveli, még mások szíve inkább a praktikusan romantikus műsorok felé húz. Ezenfelül vannak olyan egyedek is akik leginkább a természetfilmekért rajonganak.

Dátum: augusztus 2, 2018